Susana Sanz anuncia que tornarà a ser la candidata del Partit Popular per revalidar l’alcaldia a Xert

Susana Sanz anuncia que tornarà a ser la candidata del Partit Popular per revalidar l’alcaldia a Xert. Després d’una primera legislatura plena de reptes i marcada per la pandèmia sanitària de la Covid, Sanz afronta la segona candidatura “amb el màxim compromís i responsabilitat i la mateixa il·lusió que fa quatre anys”.

Tot l’equip del Partit Popular de Xert estem preparats per seguir millorant el nostre municipi i la qualitat de vida de tots els veïns. Aquest és el nostre principal objectiu, estar al costat dels veïns i resoldre els problemes amb mesures reals i efectives”, afirma Sanz.

En aquest sentit, Sanz afirma que afronta la candidatura “amb pas ferm i amb les idees molt clares per continuar avançant en el projecte de municipi que vam iniciar fa quatre anys”. “Tinc un equip capacitat per aconseguir-ho, ho hem demostrat i ho seguirem fent”, indica.

“Avançarem en projectes de millora energètica per a l’enllumenat públic, a l’adequació de camins rurals i locals públics així com reforçarem el suport a autònoms i empreses, ja que són fonamentals per al futur de Xert”, afirma Sanz.

“Treballar, gestionar i representar Xert és l’orgull més gran tant per a mi com per a tot l’equip del Partit Popular. He afrontat la meva primera legislatura amb enormes reptes com la gestió de la pandèmia sanitària de la Covid o els greus efectes de les pluges torrencials del 2022, i tot i així hem aconseguit que arribessin a Xert subvencions, inversions, millores i serveis que són fruit del treball i de l’ambició en la gestió que ha d’acompanyar qualsevol alcalde, perquè no hi ha cap municipi petit quan es tracta de millorar la qualitat de vida dels veïns”, ressalta Sanz.

A més, la candidata del PP a revalidar l’alcaldia de Xert posa l’accent a la necessitat de seguir aplicant mesures per fixar població i fomentar l’emprenedoria. “És fonamental ajudar els emprenedors i autònoms en uns moments de dificultat especial per l’encariment generalitzat dels preus i els costos. Volem continuar generant oportunitats perquè Xert i tots els veïns tinguin un millor futur i els màxims serveis i infraestructures possibles”, reivindica la candidata del PP a revalidar l’alcadia de Xert, Susana Sanz.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: