Suma apropa els seus serveis a la gent gran a través d’un cicle de xerrades informatives

La Diputació d’Alacant ha engegat, a través de Suma, un cicle de xerrades informatives amb l’objectiu d’apropar els serveis que presta l’organisme tributari a la gent gran. Aquest nou programa, denominat Inclutec, ha arrencat al municipi de Relleu i recorrerà durant els propers mesos diferents localitats de la província.

La diputada d’Hisenda i vicepresidenta de l’organisme, María Gómez, i el director de Suma, José Antonio Belso, han assistit a aquesta primera xerrada, celebrada ahir, en què s’han abordat, entre altres qüestions, els impostos i les taxes com a recursos econòmics dels ajuntaments per a la millora dels serveis, el funcionament i les funcions de Suma, els mitjans que ofereix als col·lectius sensibles o els possibles tràmits a realitzar, a més de resoldre els dubtes i les preguntes dels assistents.

“Suma vol estar més a prop dels nostres grans perquè som conscients que són persones més vulnerables i, en molts casos, amb més dificultats per accedir als serveis que presta aquest organisme pel seu desconeixement i menor preparació digital i tecnològica”, ha indicat Gómez , qui ha afegit que l’objectiu és formar aquest col·lectiu i oferir-li una atenció més ajustada al seu perfil. “Coneixent també les seves demandes, suggeriments i dubtes també podrem ajustar els nostres serveis a les seves necessitats per garantir unes prestacions i atenció més adequades”, ha assenyalat, en aquest sentit, la diputada.

Durant la xerrada, s’han informat els assistents dels mitjans amb què compta Suma per atendre el contribuent, des del Centre d’Atenció Telefònica al ciutadà, un portal web, una APP o una extensa xarxa d’oficines, amb 46 permanents i 25 itinerants, així com dels tràmits que es poden fer a través d’ells.

Així mateix, s’han ofert detalls de la prestació del servei de Suma a Relleu i la comarca, on l’organisme compta amb oficines permanents de la Vila i Finestrat. A més, en els períodes voluntaris, els contribuents poden realitzar també els tràmits tributaris al mateix Ajuntament de Relleu, on es desplaça el personal de Suma.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: