Soler i Ribó acorden amb la secretària d’Estat d’Hisenda convocar el Consell Rector del Consorci València 2007 a mitjans de desembre

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, s’ha reunit a Madrid amb la secretària d’Estat d’Hisenda, Inés María Bardón, i l’alcalde de València, Joan Ribó, trobada en què les tres administracions que formen part del Consorci València 2007 han acordat convocar per a mitjans de desembre la reunió del Consell Rector d’aquest Consorci, que gestiona la Marina de València.

Aquesta reunió del consell rector que, com ha explicat Soler, «tindrà lloc abans de Nadal», serà la primera que se celebrarà després del canvi del govern a l’Executiu central.

A la trobada celebrada a Madrid ha assistit també el director del Consorci València 2007, Vicent Llorens, i el director general de l’Institut Valencià de Finances (IVF), Manuel Illueca.

«La d’avui ha assenyalat el conseller d’Hisenda ha estat una reunió de treball molt important, preparatòria de la trobada que mantindrem les tres administracions que conformem el Consorci València 2007 el proper mes».

Com ha explicat Vicent Soler, «en la reunió que hem mantingut avui ha quedat palès l’interès de totes les parts per seguir treballant en la viabilitat del projecte de la Marina, perquè definitivament sigui una realitat i alci el vol, un cop solucionats els problemes financers que arrossega «.

En aquesta trobada, la secretària d’Estat s’ha reafirmat en el compromís adquirit el passat mes d’agost per l’Executiu central amb el president Ximo Puig, pel qual es va comprometre a assumir el deute que té la Marina de València amb l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) que compta amb l’aval del Tresor.

Com ha explicat el conseller, «donar solució a la càrrega financera que arrossega la Marina suposa dotar de potencialitats a aquesta zona, que ha estat en desús i abandonada durant anys, i posar-la en valor, perquè tots els valencians i valencianes puguen gaudir de ella «.

«El nostre objectiu és seguir impulsant una solució definitiva per a la Marina que en garanteixi la viabilitat i potenciï aquest espai com una infraestructura estratègica de futur per València i per al conjunt de la Comunitat Valenciana», ha destacat Vicent Soler.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: