Colomer inaugura el Centre d’Interpretació de la Natura ‘Onda Natura’ i destaca l’aposta turística del municipi

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat, juntament amb l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, a la inauguració del Centre d’Interpretació de la Natura ‘Onda Natura’, que s’ubica a l’Edifici del Molí de la Reixa de la localitat.

Turisme Comunitat Valenciana ha col·laborat en la posada en marxa del Centre d’Interpretació de la Natura ‘Onda Natura’ a través de l’ordre d’ajudes a entitats locals, amb una subvenció propera als 23.000 euros.

Francesc Colomer ha assenyalat que «des de Turisme Comunitat Valenciana ajudem als que marquen una línia de treball assenyada i als qui aposten pel turisme, com ho fa Onda», i ha recalcat que «apostar pel turisme és apostar per la marca de la ciutat, a més de pel creixement econòmic gràcies a l’arribada de turistes «.

A més, Colomer ha ressaltat que «la diversitat de productes turístics que compta Onda convida a visitar aquest municipi», i alhora ha recalcat «la importància de mostrar el nostre millor atribut que és l’hospitalitat sobre la base de la credibilitat d’un relat històric».

En aquesta línia, ha recordat que «som el primer territori del món que fa una Llei de Turisme, Oci i Hospitalitat inspirada en el Codi Ètic Mundial del Turisme i fent de l’hospitalitat un atribut de transformació del model».

El secretari autonòmic de Turisme ha posat èmfasi que «el turisme ajuda a recuperar espais i motiva a mobilitzar idees perquè les ciutats reinventin i recuperin espais dotant-los de noves vides».

Colomer ha advocat «per treballar impulsant el turisme experiencial, perquè a més de contribuir a la desestacionalització de l’activitat turística, el turisme basant-se experiències et pot millorar com a persona».

El titular de Turisme ha incidit que «una ciutat amb vocació turística també treballa per a altres sectors de l’economia, creant sinergies molt valuoses», i ha afegit que «l’Ona industrial necessita l’Ona turística perquè situarà al municipi en un context on competiran les propostes de valors «.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: