Sanitat posa en marxa l’Agenda Vacacional perquè la ciutadania pugui adaptar la vacunació a les seves vacances estivals

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat en marxa a la pàgina web una Agenda vacacional perquè els ciutadans de la Comunitat Valenciana puguen adaptar la vacunació enfront de l’coronavirus en funció de les seves vacances estivals.

En aquest sentit, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assenyalat que “la finalitat és facilitar als ciutadans i les ciutadanes puguin gaudir del seu període de vacances, i vacunar-los quan estiguin disponibles”.

Per això, en la pàgina web consultar aquí les persones entre 18 i 39 anys que està esperant la cita per la seva primera dosi pot accedir a un formulari en el qual poden indicar en una agenda de vacunació les setmanes que van a romandre fora i que, per tant, no podran acudir a vacunar-se.

D’aquesta manera, s’ajornarà la citació per quan estigui disponible, respectant l’ordre de vacunació que s’està duent a terme a la Comunitat Valenciana, que és per grups etaris.

A més, s’enviarà un SMS amb l’enllaç a la web a les persones entre 18 i 39 anys que es preveu citar al llarg de l’estiu.

Segons ha explicat Barceló, “des de Sanitat s’ha posat en marxa aquesta mesura amb la finalitat de planificar de forma eficient el procés de vacunació durant aquest estiu, i mantenir així el bon ritme d’immunització a la Comunitat Valenciana”.

Cal assenyalar que aquesta mesura va dirigida a persones que estan pendents de rebre la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19, ja que les persones que estan pendents de rebre la segona dosi ja tenen una citació prèvia realitzada en el moment que li van posar la primera vacuna.

Els requisits per poder indicar les vacances i no ser citat durant aquestes dates són: tenir entre 18 i 39 anys d’edat (nascuts entre 1982-2003 inclosos), no haver rebut cap dosi de la vacuna contra la COVID-19 i no tenir cap cita prevista de vacunació per a la COVID-19.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: