Sanitat licita per més de 10 milions d’euros la compra i la posada en marxa de 45 equips de radiologia digital per a centres sanitaris de la Comunitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat a la Plataforma Pública de Contractació la licitació, per més de 10 milions d’euros, de dos plecs per al subministrament, la instal·lació i la posada en servei d’un total de 45 equips de radiologia digital per a diversos centres sanitaris de la Comunitat Valenciana.

Els contractes busquen renovar l’equipament de radiodiagnòstic d’acord amb els criteris establerts per la Societat Espanyola de Radiologia, és a dir, segons els anys d’esperança de vida i l’activitat dels equips.

En concret, es tracta de 29 màquines de radiologia digital en columna a terra, i 16 més per a columna a sostre. En tots dos casos, es tracta d’aparells amb doble detector i tub de raigs X.

Els 29 equips per a les sales de radiologia digital amb suport a fixació al terra són per als departaments de Vinaròs; Castelló Hospital General; València-La Fe; València-Clínic-Malvarrosa; València-Doctor Peset; València-Arnau de Vilanova-Llíria; Sagunt; La Ribera; Xàtiva-Ontinyent; Alcoi; Elda; Marina Baixa; Sant Joan d’Alacant; Alacant Hospital Doctor Balmis; Elx i Oriola.

L’import total d’aquest primer subministrament és de 5.795.698,33 euros, cofinançats amb fons europeus Feder, en el marc del Programa Operatiu Feder Comunitat Valenciana i finançats com a part de la resposta de la Unió a la pandèmia de COVID-19.

Per part seva, els 16 equips per a les sales de radiologia digital en columna a sostre van destinats al departament de salut d’Hospital General de Castelló; València-Doctor Peset; València-Clínic Malvarrosa; Gandia; Xàtiva-Ontinyent; Elda; Marina Baixa-Vila; Alacant-Hospital Doctor Balmis i Elx.

L’import de tot aquest segon subministrament és de 4.430.213,33 euros, també cofinançats amb fons europeus.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: