Fernando Portolés anuncia la reforma de les piscines i es compromet a dotar-les amb uns vestidors dignes i un bar adaptat a les demandes de Benlloc

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Benlloc, Fernando Portolés, ha anunciat la reforma de les piscines municipals, la construcció d’uns vestidors dignes que completin la instal·lació i la reforma i ampliació del bar existent “perquè Benlloc mereix oferir als seus veïns recursos esportius de qualitat”.

L’alcaldable del PP es mostra convençut de la necessitat de tornar al municipi la il·lusió per gaudir de recursos “que portem anys escoltant que arribaran però que mai no arriben”. En tots els àmbits, “veiem com la propaganda de qui governa no es tradueix en fets i el resultat és indignació, desencís i desconnexió del poble cap als seus gestors”.

Portolés es presenta com “un veí compromès a complir el mandat ciutadà i construir, treballar i resoldre els problemes del meu poble”. I tot això “dotant els nostres veïns de recursos necessaris, com les piscines, que volem remodelar, millorar i condicionar per garantir recursos d’utilitat i gaudi per garantir-ne el benestar i la qualitat de vida”.

Aquest projecte “és ambiciós però alhora realista” i per això contempla, a més de la reforma i millora dels gots, la construcció d’uns vestidors “dignes, d’acord amb la demanda existent i adaptats a les necessitats dels usuaris”. Tot això, “sense oblidar el bar existent, que ha de ser recondicionat, amb una reforma exhaustiva que permeti ampliar la cuina existent i dimensionar-la a la demanda real de la instal·lació”, tal com ha declarat Portolés.

El candidat lamenta que la inacció d'”un govern acabat” hagi provocat que “el nostre múscul esportiu hagi llanguit”. Un fet constatable amb la fugida de l’equip de futbol de la localitat que avui, lamentablement, “ha desaparegut”. “Volem recuperar aquest múscul, aquesta activitat esportiva, que tants bons moments ens ha donat, que tanta afició ha arrossegat i tan orgullosos ens ha fet sentir”. “Ho farem possible dotant el nostre poble d’instal·lacions esportives a l’alçada del que mereix Benlloc, i ho farem possible a partir del 28 de maig, perquè el canvi ja és imparable”, ha declarat l’alcaldable.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: