Sanitat licita les obres de construcció de l’Hospital de Dia Oncològic de l’Hospital Sant Joan d’Alacant

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat avui a la plataforma de contractació la licitació de les obres per a la construcció de l’Hospital de Dia Oncològic de l’Hospital Sant Joan d’Alacant, que suposarà una inversió de 1.799.120 euros.

Està previst iniciar les obres a l’octubre de 2021 i tenen un termini d’execució de 12 mesos.

Amb una superfície aproximada de 1.298 metres quadrats, es tracta d’un edifici aïllat, d’una planta i amb dos accessos: un des de l’hospital i una independent, directament des de l’exterior.

L’edifici projectat se situa en un entorn enjardinat urbà, aïllat, de l’hospital i suposa una intervenció molt nova arquitectònicament, ja que es dissenya amb paràmetres molt diferents als de l’hospital de dia convencional, pensant en el benestar dels pacients i de el personal sanitari .

El disseny de el nou edifici millorarà els espais, el que redundarà en una manera més adequada per afrontar els tractaments assistencials que es presten i la malaltia.

El programa funcional de l’nou Hospital de Dia Oncològic es desenvolupa en les següents àrees: àrea de tractaments (amb una sala de cures, una consulta d’infermeria i llocs de tractaments amb 26 butaques i 4 lliteres); àrea de consultes (amb set consultes mèdiques, una consulta de psicòleg i un despatx administratiu); àrea de farmàcia (amb una consulta farmacèutica, dues consultes de pacients externs i una sala de cures).

El nou edifici també disposarà d’àrea administrativa (amb una sala de reunions i tres despatxos de cap de servei, de treball social, i de supervisor d’infermeria).

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: