Sanitat inicia les obres per a la instal·lació d’un nou TAC a l’Hospital de Requena

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat les obres per a la instal·lació del nou TAC de l’Hospital de Requena, que es faran durant el mes de juliol amb l’objectiu que el mes d’agost entri en funcionament el nou equip.

L’adquisició d’aquest equip de tomografia computada tipus 2 V4, valorat en 577.177 euros, s’emmarca en els projectes finançats amb fons de recuperació Next Generation EU -Mecanisme per a la Recuperació i Resiliència- per a la Inversió en equips d’Alta Tecnologia del Pla INVEAT.

Així mateix, Sanitat ha fet una inversió de 30.000 euros per dur a terme les obres necessàries a l’Hospital de Requena que permetin la instal·lació del nou TAC. En aquest sentit, durant les obres i fins a la posada en funcionament del nou equip, les proves que calguin es faran a l’Hospital General Universitari de València.

L’adquisició d’aquest equipament d’alta tecnologia permetrà oferir als pacients del departament de salut de Requena una atenció sanitària millor, ja que el nou TAC suposarà una millora en la capacitat diagnòstica amb un índex d’irradiació menor.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: