Sanitat inicia les obres d’ampliació i reforma de centre de salut de Montcada

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat les obres d’ampliació i reforma de centre de salut de Montcada per un import de 561.948 euros. Es preveu acabar les obres, que no interferiran en l’activitat assistencial, en el tercer trimestre del l’any.

Aquesta ampliació i reforma de centre de salut de Montcada és necessària perquè la població del municipi ha augmentat conforme s’han anat construint noves zones urbanitzades. A més, el centre disposa d’un servei d’urgències de 24 hores que atén la població adscrita de la localitat i a població flotant de localitats com Massarrojos o Alfara de Patriarca.

L’objectiu de la intervenció és doble. D’una banda, incrementar el nombre de consultes mèdiques i d’infermeria a la planta primera; de l’altra, millorar l’actual servei d’urgències, situat en planta baixa, on també s’habilitarà una nova consulta mèdica i una altra d’infermeria.

L’ampliació i reforma de centre de salut de Montcada també permetrà millorar i canviar d’ubicació la sala d’extraccions i cures, i fer més accessibles els lavabos generals.

A més, es millorarà l’eficiència energètica de l’edifici per la modernització de les instal·lacions i l’optimització de l’aïllament tèrmic a la zona d’ampliació.

Actualment, el centre de salut de Montcada té una superfície construïda total de 1.674,70 metres quadrats, que es veurà incrementada en 404,05 metres quadrats amb l’ampliació. La superfície total de centre ascendirà, per tant, a 2.078,75 metres quadrats. La superfície aproximada afectada per la reforma és de 140 metres quadrats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: