Sanitat finalitza la vacunació de la primera dosi en el grup de persones de 70 a 74 anys

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja ha finalitzat el procés de vacunació de la primera dosi en el grup de població compresa entre els 70 i 74 anys.

En aquest sentit, tota aquella persona que pertanyi a aquest grup d’edat i no hagi estat vacunada encara s’ha de posar en contacte amb el seu centre de salut. D’aquesta manera, se li citarà en breu termini en el seu centre d’atenció primària per administrar la vacuna.

D’altra banda, cal recordar que a partir d’el dia 17 de maig s’inicia la vacunació de les persones que es troben en el grup d’edat entre 59 i 55 anys, i la previsió és que durant la primera quinzena de juny tots els majors de 50 anys estiguin inoculats amb al menys una dosi.

Pel que fa a el grup d’edat entre 40 i 50 anys, la previsió és començar amb la vacunació a partir de la tercera setmana de juny, en funció de l’subministrament de vacunes.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a disposició de la ciutadania informació sobre el procés de vacunació contra la Covid-19 per grups d’edat a l’enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/ vacunació / vacunes-per-grups-de-edat

Finalment, Sanitat recorda la importància que tots els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana comprovin que les dades que apareixen seva targeta SIP estiguin actualitzats. Aquest tràmit es pot realitzar en el següent enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: