Sanitat aixeca la suspensió temporal de l’activitat en discoteques i bars d’oci nocturn a la ciutat de Gandia

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha dictat una resolució de revocació de la mesura de suspensió temporal d’activitat en els locals de discoteques i bars d’oci nocturn de la ciutat de Gandia, que entrarà en vigor l’1 d’agost de 2020.

Aquesta decisió s’ha adoptat una vegada transcorregut el termini de 14 dies de la mesura excepcional establerta mitjançant Resolució de 18 de juliol de 2020 ia que existia un increment de contagis especialment en franges d’edat joves i lligats a el sector de l’oci nocturn. Ara la situació epidemiològica a la ciutat de Gandia ha millorat.

La consellera, Ana Barceló, ha assenyalat que “segons els informes de la Direcció General de Salut Pública i Addiccions, pot considerar-se que estem davant d’una etapa de control en relació amb la transmissió comunitària al Departament de Salut de Gandia i que, per tant , la mesura excepcional de suspensió temporal de l’activitat dels locals de discoteques i bars d’oci nocturn de la ciutat de Gandia pot aixecar-se extremant les mesures de prevenció davant de la COVID-19 “. Ana Barceló s’ha referit a la gran feina de detecció precoç de casos positius que s’està duent a terme des de Salut Pública i Assistència Sanitària “per poder encapsular els brots i seguir la seva traçabilitat com ha succeït també a Peníscola”, on la situació epidemiològica s’ha aconseguit mantenir controlada.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: