Sanchis demana el cargol d’Arquímedes de la Serratella amb els romanents de l’Ajuntament de Borriana

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha demanat “el cargol d’Arquímedes de la Serratella a l’altura de l’Rajolí amb els romanents de l’Ajuntament”. “D’aquesta manera gastarem el que és nostre en reivindicacions dels veïns i necessitats del nostre municipi abans que altres ens diguin en què hem de gastar”, ha explicat Sanchis en el ple celebrat ahir.

La responsable de Cs a Borriana s’avança al fet que el Govern d’Espanya “obligui als ajuntaments, per indicació d’Europa, a gastar aquests romanents en inversions sostenibles” i en aquest sentit va recomanar fer “una modificació de crèdits urgent, que estaria més que justificada amb l’objectiu d’emprendre aquesta actuació “.

A més, Sanchís ha recordat que “el senyor Aparisi, en el ple de l’10 de desembre passat ja va dir que l’enginyer municipal estava realitzant aquest projecte, a més sabem per la premsa que l’import de la inversió ascendeix a 500.000 euros, quantitat que hi ha als romanents de el consistori i en el que es podria invertir sense problemes i així evitar que en les pròximes pluges els veïns de la zona pateixin de nou les inundacions en els seus habitatges i accessos “.

Finalment, la portaveu de Cs a Borriana ha criticat que “ahir l’equip de govern es negués a tal proposta. No sé si per motius partidistes o perquè menteixen quan parlen sobre aquest tema i no hi ha projecte com va dir el Senyor Aparisi “. “Per tant que ho aclareixin als veïns i afectats de la zona”, ha conclòs Sanchis.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: