Salut Dental Monfort es converteix en el nou patrocinador del Campus David Cubillas que ja compta amb prop de 70 inscrits

A poc més de dues setmanes per començar amb la primera edició del Campus David Cubillas, la reacció dels petits i petites orelluts no s’ha fet esperar. Des que es va anunciar aquest particular campus d’estiu, desenes de nens i nenes no han dubtat a apuntar-se a un event que promet ser apassionant a finals de juny. De fet, a falta d’una setmana per tancar el termini d’inscripcions ja són al voltant de 70 participants.

Qui tampoc ha volgut perdre aquest esdeveniment és Salut Dental Monfort, patrocinador del CD Castelló, que ha decidit fer un pas endavant per convertir-se en el patrocinador del I Campus David Cubillas. Diego Monfort, gerent de la clínica de referència a la ciutat de Castelló, s’ha mostrat «il·lusionat» amb participar en aquest campus perquè coneix perfectament el que significa David Cubillas a Castelló. «Compartir classe amb Cubillas és una experiència que els més petits no oblidaran mai», ha destacat Monfort.

Només resta una setmana perquè finalitzi el termini d’inscripció per al Campus David Cubillas i ja són al voltant de 70 nens i nenes els que s’han apropat a les oficines de la Fundació Albinegra (Aparcament de l’Estadi Castalia amb accés a Tribuna Baixa, porta 4 ) per lliurar el formulari. Per a més informació es pot consultar al telèfon de la Fundació Albinegra (611446566), a través del correu electrònic de la Fundació (admin@fundacioalbinegra.com) o personant-se en la seu de la Fundació en horari de 17H ​​a 20H.

Informació i Foto: Fundació Albinegra

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: