Salomé Pradas: “La Generalitat treballarà perquè l’Aeroport de Castelló sigui una referència per a totes les persones usuàries potencials en un radi de 300 quilòmetres”

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha anunciat que la Generalitat treballarà perquè lʻaeroport de Castelló “es consolidi com una infraestructura estratègica que ofereixi serveis a usuaris dʻaltres comunitats”. Pradas ha indicat que aquestes instal·lacions “poden aportar un servei de qualitat no només als ciutadans de la Comunitat Valenciana, sinó a altres usuaris potencials ubicats en un radi de 300 quilòmetres”.

La titular d’Infraestructures, que ha visitat les instal·lacions, ha manifestat que estem davant d’un projecte sòlid que el PP no només va projectar, sinó que també va impulsar i concretar, entre crítiques i atacs de l’oposició. Avui aquests atacs s’han demostrat més que injustificats davant de les xifres rècord de passatgers i la projecció de futur que mostra”.

Salomé Pradas ha detallat que l’aeroport ha batut al juliol el seu rècord mensual de passatgers, amb un total de 38.726, i ha augmentat en més d’un 18% els 32.630 de juny, l’anterior registre més alt. D’altra banda, ha assenyalat que durant els set primers mesos de l’any la infraestructura acumula 158.573 usuaris. Segons ha apuntat, “aquesta xifra confirma que estem davant del millor any de l’aeroport en termes de trànsit comercial, ja que, en només set mesos, ha batut el seu rècord anual de passatgers”, superant els 149.339 del 2022.

La titular d’Infraestructures ha recordat que la base castellonenca opera en aquesta campanya el nombre més gran de vols de la seva trajectòria, corresponents a onze rutes regulars, i ha remarcat l’objectiu d’assolir a final d’any els 250.000 passatgers. “Les xifres constaten l´encert de l´aposta del PP per una infraestructura que ja és clau a la nostra Comunitat i seguirà sent un dels grans motors per al creixement econòmic i el desenvolupament de la província”, ha apuntat.

Durant la visita a l’aeroport, la consellera ha recorregut les diferents àrees d’activitat i ha conegut algunes de les empreses basades en les instal·lacions.

La titular d’Infraestructures ha apuntat que la Generalitat apostarà per la millora dels accessos i l’arribada de noves companyies que operin de manera regular a aquestes instal·lacions. “A més, la nostra agenda també passa per potenciar les diferents vies d’activitat de l’aeroport i avançar en l’estratègia de diversificació. Es tracta que l’aeroport, a més de ser una eina per atraure més turisme i facilitar la mobilitat dels castellonencs, sigui un focus d’oportunitats per a l’ocupació, la innovació i la formació i de cada cop més serveis a usuaris d’aquesta i de altres comunitats”

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: