Reestructuració d’àrees de govern municipal de l’Ajuntament de Castelló

El Govern municipal de l’Ajuntament de Castelló escomet una reestructuració de la seua organització interna i defineix un nou repartiment de competències que ha sigut dissenyat tenint en compte el perfil i experiència prèvia de govern dels diferents regidors i regidores, buscant l’optimització de la gestió municipal i, per extensió, dels serveis públics que es presten a la ciutadania.

Les competències queden reorganitzades de la següent manera:

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, suma a les seues competències les àrees de Benestar Social, Dependència i Infància, així com la de Cooperació, matèries que ja gestiona com a diputada provincial.

La regidora Mary Carmen Ribera reprén les àrees de Gent Gran i de Consum Sostenible, i assumeix també la cartera d’Innovació Comercial.

Per part seua, la regidora Isabel Granero continua a càrrec de Salut Pública i Cementeri i reprén Infraestructura Verda.

La regidora de Turisme, Patrimoni i Ermites, Pilar Escuder, assumeix també les competències en matèria de Contractació.

El regidor d’Urbanisme, Obres i Projectes Urbans, i Equipaments i Serveis, José Luis López, assumeix també les competències en matèria d’Activitats.

Finalment, la regidora de Recursos Humans, Administració Electrònica i Innovació Digital, Monica Barabás, assumirà la cartera d’Hisenda.

L’edil Jorge Ribes continua a càrrec de Mobilitat Sostenible i Ús de l’Espai Públic i Joventut, mentre el regidor Omar Braina segueix al capdavant d’Esports i Festes.

D’altra banda, Patricia Puerta es fa càrrec de la presidència de la Junta Municipal de Districte Sud i Jorge Ribes de la presidència de la Junta Municipal del Districte Est.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: