Raïm, concursos, música i degustacions entre les activitats de la Benvinguda als Estudiants en la Universitat d’Alacant

A les 12 en punt, els congregats a la Plaça de la Igualtat de la Universitat d’Alacant han pres dotze grans de raïm al ritme de batucada per donar la benvinguda al nou curs universitari que, com cada any, ofereix tot tipus d’activitats. En els baixos de la Biblioteca Universitària, els alumnes tenen l’oportunitat, fins al dijous, de conèixer tots els serveis de la UA amb una àmplia oferta en matèria d’esports, cultura, llengües, voluntariat, biblioteques, Consell d’Estudiants, Universitat Saludable, responsabilitat Social o Igualtat, entre d’altres propostes.

La vicerectora d’Estudiants i Ocupació, Nuria Grané, ha obert l’acte d’inauguració a la plaça de la Igualtat en què ha destacat que «aquesta cita anual ofereix la possibilitat als nous alumnes de descobrir tot un món de possibilitats que els ofereix la Universitat d’Alacant ». Per la seva banda, el rector, Manuel Palomar, ha estat l’encarregat de lliurar el premi del concurs Un Lema per la Universitat d’Alacant, que ha guanyat l’estudiant Ismael Abid Cantador amb «De la mà cap al saber».

A prop de quaranta activitats componen l’agenda per als tres dies de benvinguda als nous estudiants en què s’han programat tallers, exhibicions, jocs, degustacions, actuacions, concerts o jornades de portes obertes entre altres activitats. Els diferents serveis de la Universitat d’Alacant estaran presents en estands situats en els baixos de la Biblioteca Universitària, on els nous estudiants podran conèixer tota l’oferta de formació complementària que els ofereix la universitat.

 

 

 

 

Informació i Foto: Universitat Alacant

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: