Rafael Albert iniciarà els tràmits per soterrar la via del tren i redactar un nou PGOU que defineixi l’Oropesa de futur “que tots volem”

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia d’Oropesa, Rafael Albert, ha anunciat que a partir del 28 de maig iniciarà els tràmits per soterrar les vies i garantir “una Oropesa lliure del trànsit ferroviari que travessa el municipi”.

El projecte “és ambiciós”, però “estic decidit a iniciar les converses per aconseguir-ho, perquè és una demanda de tots els ciutadans i volem que Oropesa sigui allò que mereix ser”. Un municipi “humà, accessible, agradable i còmode per als ciutadans, que convidi al passeig ia la trobada, i és evident que les vies del tren condicionen aquests objectius”.

Paral·lelament, Rafael Albert anuncia la redacció d’un nou Pla General d’Ordenació Urbana que defineixi “l’Orpesa del futur que tots volem”. “I entre tots, desitgem iniciar un procés que ens permeti perfilar un municipi per a les properes generacions, adaptat, còmode i accessible per a tots”.

Albert, que demà celebrarà a les 21.00 hores l’acte de tancament de campanya amb l’actuació del grup Paradita Flamenca com a teloner del míting, defensa “l’opinió dels meus veïns per caminar cap a l’Orpesa Bonica que ens mereixem”. I en aquest punt projecta l´acondicionament del poble, les platges i totes les urbanitzacions amb un pla integral de neteja, jardineria i mobiliari que recuperi la bellesa d´aquest gran municipi”.

Així mateix, Albert també pretén regenerar les platges i protegir el front marítim amb la inversió que freni l’erosió socialista que s’acarnissa a la costa. Tot això, sense oblidar “la creació necessària de noves places d’aparcament públic, així com l’obertura del vial del Barranquet”.

Aquest 28 de maig “tenim l’oportunitat de transformar la nostra localitat, concentrant el vot útil al PP i apostant per un programa de govern responsable i realista, que escolta i garanteix la participació, i que treballa per millorar un municipi que és una joia” , ha rematat Albert.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: