Cultura de la Generalitat Valenciana publica unes noves ajudes per a impulsar la producció artística en àrees no urbanes

La Conselleria de Cultura ha publicat en el DOGV una nova línia de subvencions dins l’objectiu estratègic de foment de la producció i la difusió de manifestacions artístiques en àrees no urbanes, finançades pels fons Next Generation EU i el Mecanisme de recuperació i resiliència, que serà competència de l’Institut Valencià de Cultura.

Les ajudes pretenen reforçar i desenvolupar un sector cultural fort més enllà dels grans nuclis urbans i contribuir a incrementar l’activitat cultural en tot el territori. Els recursos econòmics són per al període 2022-2023.

L’import de les ajudes és d’1.471.907,20 euros i podran ser beneficiàries persones físiques i jurídiques residents a la Comunitat Valenciana, així com entitats públiques, incloent-hi ajuntaments i agrupacions d’entitats locals.

Les ajudes es destinen a finançar projectes i activitats culturals en el medi rural, en localitats amb una població inferior a 30.000 habitants, amb un tractament prioritari en localitats de menys de 5.000 habitants.

Es podran finançar esdeveniments o espectacles artístics o culturals, festivals, exposicions, etc., dins dels àmbits del cinema i les arts audiovisuals, el teatre, la dansa, el circ, la música, les arts visuals, la literatura, l’arquitectura, el disseny i l’artesania.

El termini de presentació de les sol·licituds és de 20 dies hàbils a partir del 26 de maig. Hi haurà una comissió tècnica d’avaluació amb personal de l’Institut Valencià de Cultura i personal expert independent.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: