Rafa Simó destaca l’aposta per “projectar Castelló com a aparador mundial de la ceràmica”

Informació i Foto: http://www.castello.es

El regidor d’Ordenació del Territori subratlla com a eixos estratègics l’estalvi energètic i la gestió de recursos naturals.

El regidor d’Ordenació del Territori de l’Ajuntament de Castelló, Rafa Simó, ha participat avui en la presentació del XIV Congrés Internacional del Tècnic Ceràmic on ha subratllat que “és especialment important que tots posem de la nostra part per a fer cada dia més competitiu i més fort aquest sector i així projectar a Castelló com a aparador mundial de la ceràmica, gràcies, entre altres coses, al fet que enguany de nou torna a tenir caràcter internacional”.

Simó ha destacat a més els reptes que té per davant el sector, amb l’estalvi energètic i la gestió de recursos naturals com a eixos centrals. “Crear fàbriques intel·ligents i reconèixer la necessitat social d’anar cap a una economia circular, on es prevalguen altres valors de respecte del medi ambient i s’impulsen processos sostenibles ambientals i econòmics, són, sens dubte, objectius amb els quals tots coincidim”, ha apuntat.

El responsable de l’àrea d’Ordenació del Territori ha recordat que fa només dues setmanes, l’Ajuntament de Castelló va constituir la taula tècnica que pretén no solament reflexionar, sinó sobretot actuar en com podem utilitzar la ceràmica en l’àmbit públic, analitzant les seues possibilitats i arribant a consensos en la utilització del taulell en l’obra pública.

Una Taula tècnica, que compta amb professionals de tot el sector (diferents patronals, col·legis professionals i instituts tècnics com Ascer, Anfecc, Asebec, ATC, UJI-ITC, AICE-ITC,*Qualicer, Apecc, Col·legi d’Arquitectes, Col·legi d’Arquitectes Tècnics, Col·legi d’Enginyers Industrials, Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials, IES Caminàs-CERÀMICA, EASD-Castelló i Museu de Belles Arts).

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: