El monoplaza de UJI Motorsport es exhibeix per primera vegada a la ciutat universitaria

Informació i Foto: http://www.uji.es

El monoplaça de UJI Motorsport, l’equip de Formula Student de la Universitat Jaume I, ha realitzat per primera vegada una exhibició del cotxe als carrers de la universitat pública de Castelló.

L’UJI Motorsport ha aconseguit crear un monoplaça competitiu al mateix nivell altres universitats amb pressupostos que superen el milió d’euros com és el cas d’alguns equips alemanys o nord-americans. Pel que fa a equips espanyols, el de l’UJI és l’equip amb el cotxe més econòmic, valorat en uns 40.000 euros.

Formula Student (FS) és la competició estudiantil de motor més important d’Europa. Avalada per grans enginyers i empreses com Bosch, Land Rover, Jaguar o Mercedes Benz, la competició ajuda a joves enginyers a innovar i formar-se en el món de l’automobilisme des de fa més de 30 anys.

La prova crea l’escenari ideal perquè els estudiants demostren i avaluen els seus
capacitats per oferir un producte complex i integrat en l’exigent al voltant d’una competició automobilística, així com l’oportunitat perfecta per ser vistos per grans empreses del sector que aposten per joves talents.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: