Rafa Climent visita les instal·lacions de l’empresa Stalwart Overseas implantada a Elx amb el suport de la Conselleria d’Economia

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha desenvolupat aquest dimarts la seva agenda de treball al Baix Segura, amb la signatura d’un conveni a Oriola per al desenvolupament de projectes prioritaris d’inversió i la visita a una empresa de capital indi implantada a Elx.

Rafa Climent s’ha reunit amb responsables de l’empresa Stalwart Overseas, amb seu a l’Índia, que s’acaba d’implantar a la Comunitat Valenciana després de les gestions i el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible a través de l’Ivace. A la visita l’han acompanyat l’alcalde Elx, Carlos González Serna i la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra.

Rafa Climent ha destacat la importància d’aconseguir la implantació i atracció de projectes empresarials que generin riquesa i llocs de treball i contribueixin a la recuperació econòmica, una de les nostres prioritats en l’acció de govern.

Stalwart Overseas forma part d´un grup empresarial familiar amb seu a Índia dedicat a la fabricació de productes de cuir i teixits.

El projecte de Stalwart Overseas a Espanya es va rebre a la unitat internacional de l’Ivace a través de l’ICEX-Invest in Spain, l’agost del 2020, projecte que van rebre des de l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Mumbai.

L’empresa va confirmar el seu interès a començar a fabricar els seus productes de cuir i teixit a Espanya i va estar barrejant diferents emplaçaments a diverses comunitats autònomes. Finalment va ser la Comunitat Valenciana i en concret Elx (Alacant) l’emplaçament seleccionat atesa la importància del sector manufacturer a la zona.

“Des del meu departament estem desenvolupant actuacions que facilitin l’arribada i desenvolupament de projectes a la Comunitat que generin riquesa i creïn nous llocs de treball i hem obert una línia de treball en col·laboració amb les corporacions locals per accelerar al màxim els processos”, ha assenyalat .

El conseller ha destacat el suport del Valencian Investment Desk i ha mostrat el seu agraïment a tot lʻequip dʻIvace Internacional encarregat de lʻatracció dʻinversions per la seva dedicació en tot el procés, amb lʻassistència alʻempresa i la posada en contacte amb tots aquells agents i entitats que poguessin facilitar-ne la implantació a la Comunitat.

També ha fet extensiu l’agraïment a l’ajuntament d’Elx per la col·laboració per aconseguir finalment la implantació.

Conveni amb Oriola

El conseller Rafa Climent i l’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Economia Sostenible i el consistori de la ciutat per impulsar els projectes empresarials declarats com a projectes prioritaris d’inversió.

Climent, que ha estat acompanyat per la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha estat molt satisfet per la signatura d’aquest conveni. “Amb l’Ajuntament d’Oriola són ja 15 els consistoris que s’han adherit a aquest programa amb què volem augmentar l’atracció de projectes empresarials al nostre territori que ajudin a generar riquesa, ocupació i que aportin beneficis de caràcter social o mediambiental”, ha indicat.

“El punt d’acceleració a la inversió de la Generalitat en col·laboració amb els punts d’inversió dels ajuntaments col·laboraran per reduir els terminis dels tràmits administratius d’aquells projectes que es considerin prioritaris ja que aportin un valor afegit a l’economia valenciana al àmbit social, mediambiental o d’innovació”, ha explicat Climent.

Per al conseller “la signatura d’aquest tipus de convenis suposa un pas més per afavorir la necessària col·laboració interadministrativa entre totes les corporacions locals interessades en la implantació de projectes d’inversió als seus territoris i la resta d’organismes i departaments de la Generalitat amb competències en l’atracció de projectes empresarials”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: