Puig destaca la tasca de Caixa Ontinyent com ‘nervi financer’ de la Vall d’Albaida i de la Comunitat Valenciana

Informació i Foto: http://www.gva.es

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat la tasca de Caixa Ontinyent com “nervi financer” de la Vall d’Albaida i de la Comunitat Valenciana i ha lloat la seva “modernitat, les seves arrels i la seva identitat comuna a un territori ia un compromís permanent amb la gent “.

Puig, que ha visitat la recentment rehabilitada seu de l’entitat coincidint amb l’aniversari dels seus 133 anys d’història, ha subratllat també la projecció social i econòmica d’una Caixa Ontinyent que comptava amb uns 64.000 dipositants a la fi de 2016, una cartera de gairebé 500 milions d’euros en crèdits a particulars i una xarxa de prop de 50 oficines amb una plantilla d’unes 200 persones.

“És un dia de profunda alegria per al conjunt dels valencians pel que representa Caixa Ontinyent, una caixa que ha significat fer les coses bé quan els altres les estaven fent malament”, ha afirmat Puig. A més, s’ha referit a ella com “el cor del nostre petit sistema financer”.

En l’acte, al qual també ha assistit el conseller d’Hisenda i model econòmic, Vicent Soler, el president ha animat a la institució a seguir creixent: “No hi ha dreceres cap a la prosperitat, només hi ha el treball i la capacitat d’innovació, la capacitat de tenir a l’horitzó una major productivitat “.

El president també ha assenyalat que els sectors productius són els principals beneficiaris de l’existència de Caixa Ontinyent. “Cap país avançat del món pot ser-ho si no té una indústria potent”, ha dit el president, que ha afegit que entitats com Caixa Ontinyent “fan possible que la comarca estigui viva i que les comarques centrals signifiquin un pulmó de creativitat i de potència econòmica “tant a nivell autonòmic com estatal.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: