Puig destaca el caràcter prioritari de la inversió en Sanitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat el caràcter prioritari de la inversió en Sanitat per al Consell durant la seua visita al centre de salut de Peníscola, lloc on ha remarcat que el pressupost sanitari de la Comunitat Valenciana s’ampliarà enguany.

Així, durant el recorregut per aquest centre assistencial, Puig ha recordat que la Generalitat inverteix anualment 6.000 milions d’euros en Sanitat, i que eixa xifra “enguany també s’ampliarà”.

“Del que se tracta és que poc a poc aconseguim la màxima qualitat d’un servei públic de sanitat que atenga a tots els ciutadans i ciutadanes”, ha recalcat.

El cap del Consell ha afirmat que “tant la sanitat com la seguretat son dues claus fonamentals per garantir la sostenibilitat de la nostra economia turística, però el fonamental en qualsevol cas és que tots els ciutadans i ciutadanes tinguen capacitat de ser atesos en les millors condicions possibles”.

Abans d’aquesta visita, Puig ha sigut rebut a l’Ajuntament per l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, i s’ha reunit amb l’equip local de govern per tractar qüestions d’interés per al municipi.

El cap de l’Executiu valencià ha apuntat que Peníscola és una ciutat de referència per als valencians i valencianes i ha assegurat que es procuraran “les aliances necessàries” entre Ajuntament i Generalitat per “millorar la vida dels ciutadans”.

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d