Prop de 30 empreses turístiques participen en un workshop organitzat per Turisme amb agents del mercat basc

Turisme CV ha organitzat a les ciutats de Sant Sebastià i Bilbao dos workshops on participaran prop de 30 empreses turístiques de la Comunitat Valenciana per consolidar l’oferta turística al mercat basc.

Aquesta acció promocional es realitza aprofitant la celebració de la fira Expovacaciones aquest cap de setmana, on Turisme Comunitat Valenciana participa amb un estand on mostrarà tota l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

Els workshop se celebraran el dimecres 4 de maig a Sant Sebastià i el dijous 5 de maig a Bilbao, entre empreses turístiques de la Comunitat Valenciana i agents de viatges bascos.

En aquestes accions hi participen prop de 30 empreses turístiques de la Comunitat Valenciana, amb oferta de producte de caràcter experiencial, hotels i agències receptives a més d’agents de viatges bascos i representants de Turisme Comunitat Valenciana i de València Turisme, Visit València i Benidorm, que hi col·laboren a l’organització de l’esdeveniment.

El mercat basc ocupa la vuitena posició en nombre de viatges a la Comunitat Valenciana, el 2021 es van registrar un total de 344.139 viatges. La principal motivació del viatger basc en el viatge és l’oci (88,2%) i dins l’oci, el sol i la platja (70,2%), fet que provoca la forta estacionalitat dels seus viatges que es concentren sobretot en els mesos destiu.

És per això que es considera d’interès incorporar l’oferta experiencial de la Comunitat Valenciana, tant la que es pugui oferir a l’àmbit litoral, com la urbana o la d’interior, als catàlegs de viatges dels operadors turístics bascos.

Degustació gastronòmica

Després de la celebració del workshop es realitzarà una presentació de la destinació Comunitat Valenciana als assistents i Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat amb la col·laboració de València Turisme, Benidorm i Visit València un sopar bufett de productes valencians.

Cal ressaltar que a l’entrada del workshop s’obsequiarà els assistents amb una aigua de València preparada amb taronges ofertes per la IGP Cítrics Valencians.

A més, els entrants del menú degustació seran oferts per Visit Gandia, en col·laboració amb l’associació d’empresaris de Gandia. Benidorm oferirà aperitius del Restaurant La Mejillonera, i cuiners dels CdT de Torrevella i Benidorm també oferiran diversos dels entrants.

L’elaboració dels plats principals anirà a càrrec de Cullera i Gandia i dels empresaris d’aquests municipis que cuinaran diferents arrossos i fideuà; mentre que els vins seran oferts per Benidorm.

Cal destacar que Visit València aporta també al menú degustació unes postres que elaborarà el cuiner amb estrella Michelín, Vicente Patiño del restaurant Saiti.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: