Pradas “El bipartit de Castelló prepara un altre cop de dit en la designació del gerent de Patronat de Turisme”

Informació i Foto: http://www.ppcastellon.es

El Consell Rector de Turisme ha aprovat, amb el vot de qualitat de la presidenta Patricia Porta (del PSOE), un nou procés d’elecció directa -que disfressen i anuncien com a concurs obert-, per ocupar la plaça de Gerent del Patronat de Turisme.

La regidora popular, Salomé Pradas apunta: “És el mecanisme idèntic al que el bipartit ja va utilitzar per nomenar el gerent del Patronat d’Esports, lloc per al qual es va designar a un afí a Compromís. Llavors i ara s’entesten a donar-li una falsa aparença de concurs obert en el qual es pot presentar tots els candidats que vulguin, quan en realitat va ser una designació a dit “.

“Tenim sospites de saber a qui s’està reservant la plaça. Convé recordar ara la decisió adoptada fa dos anys d’equiparar els sous dels gerents dels Patronats al de cap de gabinet de l’alcaldessa, per donar-nos alguna pista. I al mateix temps, coincidència o casualitat, s’ha pogut veure a l’actual cap de gabinet a Londres -al costat del president Puig i el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, (tots dos socialistes) -, exercint funcions pròpies de gerent del Patronat de Turisme “.

La presidenta del Consell Rector de Turisme, la socialista, Patricia Porta, va haver d’utilitzar el seu vot de qualitat per tirar endavant aquest procediment de lliure designació, perquè els seus socis de govern (COMPROMÍS) no es van presentar i el seu soci a l’ombra, Castelló a Moviment, va votar abstenció.

Pradas recorda que “si bé els llocs de lliure designació són lícits, la mentida ve quan es emmascara una elecció directa amb l’aparença d’un concurs públic”.

“Els anuncis del bipartit sobre processos transparents en els quals pugui concórrer tothom, en els quals s’ofereix les mateixes oportunitats a tots, cauen en sac trencat quan es confirma que opten per processos de lliure designació, que són diferents al de concurs públic “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: