PortCastelló activa el Pla d’Autoprotecció en un simulacre

L’Autoritat Portuària de Castelló ha activat aquest matí Pla d’Autoprotecció en un simulacre que ha consistit en un suposat accident de trànsit d’un vehicle industrial amb ferit i abocament de mercaderia perillosa. En concret, l’accident es produeix per l’esvaïment del conductor, que xoca contra una tanca i provoca la pèrdua de la càrrega -metilat sòdic-.

El simulacre s’ha desenvolupat a la dàrsena sud del port de Castelló i hi han participat professionals del cos de bombers de l’Ajuntament de Castelló, guàrdia civil, policia portuària, personal de PortControl, medi ambient i tallers de l’Autoritat Portuària.

L’objectiu d’aquest simulacre és posar a prova els recursos, la coordinació i els procediments del personal davant d’una possible emergència.

El president de PortCastelló, Rubén Ibáñez, ha assenyalat que “exercicis d’aquest tipus són essencials perquè coneguem la nostra capacitat de resposta davant de qualsevol emergència i estar preparats davant de situacions similars que puguin donar-se al nostre port”.

Cal recordar que l’Autoritat Portuària de Castelló, a través del Pla d’Autoprotecció, estableix l’organització i els mitjans necessaris per garantir la integritat de la vida de les persones i assegurar la continuïtat de les operacions portuàries davant dels diferents escenaris que puguin produir una situació de risc.

Informació i Foto: Comunicació PortCastelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: