Policia Local de Valencia reforça l’operatiu per a Halloween i enguany inclou una unitat canina per al control d’estupefaents.

El dispositiu especial de vigilància de la Policia Local de València per a la nit d’Halloween es reforçarà respecte a anteriors edicions. L’operatiu, dirigit des del Centre de Coordinació (CECOR) que s’instal·larà a la sala CISE (Centre Integral de Seguritat i Emergències) de la central de la Policia, es reforçarà també amb la participació enguany de la nova Unitat Canina situada en punts estratègics per a previndre el consum de substàncies estupefaents.

En tot cas, el dispositiu s’ha iniciat este mateix matí amb la instal.lació de 125 tanques en 14 punts de la ciutat i de contenidors per a depositar tots els envasos de vidre en la plaça de la Mare de Déu, plaça de la Reina així com en la Plaça del Carme.

El regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València, Aaron Cano, ha manifestat que l’objectiu prioritari del dispositiu és “previndre conductes incíviques i garantir el descans minimitzant en la mesura que siga possible l’impacte que pot tindre una festa com esta en la ciutadania que no la celebra”. Aaron ha afegit que la col·laboració amb Policia Nacional serà tan “estreta com sempre en este tipus d’operatius on es preveuen grans concentracions” ha afegit l’edil.

En este sentit, Policia Local de València ha establit deu zones preferents d’actuació i establirà dispositius estàtics de control de velocitat, alcoholèmia, estupefaents, seguretat ciutadana i documentació en les zones d’accés i eixida dels diferents punts d’interés. Així mateix es realitzaran inspeccions d’establiments públics i activitats recreatives amb especial incidència en zones ZAS i locals on prèviament es tinga coneixement de la celebració d’espectacles per al control de l’aforament o presència de menors.

 

 

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: