Perez Macian “Marco gasta 338.400 € en 8 lavabos que manté tancats”

Informació: http://www.castello.es
Foto: Twitter @perezmacian

El portaveu popular adjunt, Juan José Pérez Macián, ha criticat la deixadesa i la ineficàcia en la gestió d’Amparo Marco, que manté tancats els 8 lavabos públics que s’han instal·lat a la ciutat, el cost del qual ascendeix als 338.400 euros.

Macián: “Per a Marco era una necessitat poder oferir este servei als veïns amb urgència, però a mesura que passen els dies sembla que ja no li és tan urgent. Un mes i mig després d’haver-se construït segueixen tancats, sense poder-se utilitzar”.

“És una mostra més de la política de la propaganda a la qual ens té acostumats l’alcaldessa. No es cansa de prometre i prometre als veïns, mentre els fets segueixen sense arribar”.

“La seua nefasta gestió dels lavabos públics està retardant la reobertura de l’emblemàtic quiosc de la plaça La Pau, que el Grup Municipal Popular reivindica des de fa 2 anys”.

“Al mes d’agost l’alcaldessa va anunciar que trauria la licitació per a la concessió del quiosc de la plaça de La Pau, i que ho faria << de manera immediata >>. La manera d’entendre els períodes de temps per a Marco disten molt de com els entenem la majoria dels castellonencs “.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: