Patricia Puerta aposta per la col·laboració institucional per a potenciar l’atenció i les prestacions socials que precisen les persones vulnerables

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha defensat en la segona jornada de Transferència del Laboratori de Serveis Socials la col·laboració institucional per a millorar les prestacions i serveis amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de tots els habitants de la província.

Durant la seua intervenció s’ha referit a la importància de generar sinergies, ‘’per a compartir coneixements i experiències que enriqueixin les nostres vides i la nostra manera de funcionar com a societat’’. En aquest sentit, ha posat en valor la creació de fòrums de debat ‘’en els quals puguin confluir la nostra saviesa i coneixement amb el repte de potenciar els nostres serveis socials’’.

La vicepresidenta ha afirmat que amb la pandèmia ‘’s’han descobert nous focus d’atenció social que precisen d’una resposta institucional forta, valenta i coordinada, que garanteixi a tothom, visqui on viva, l’accés a les mateixes prestacions’’, i ha agraït a tota l’organització l’haver fet possible aquesta trobada ‘’de vital importància’’.

Aquesta segona jornada ha tingut lloc en el Centre de Coneixement de Vinaròs, Vinalab, i ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de la Diputació, Patrícia Porta; la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón; el director general de l’Institut Valencià de Formació, Recerca i Qualitat (IVAFIQ), Crespo Sempere; l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina i l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles.

La Diputació provincial es va adherir fa un any a la xarxa del Laboratori de Serveis Socials per a col·laborar i treballar amb aquesta institució que vela pel bon funcionament dels serveis socials de la província.

Informació i Foto: Diputació de Castello

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: