Parc Sagunt adjudica dues noves parcel·les per un import de gairebé 2 milions d’euros

El consell d’administració de Parc Sagunt ha aprovat aquest dilluns l’adjudicació de les parcel·les I-9.3.1 i Z-3.3 per un import proper als dos milions d’euros, de manera que es superen els 1.845.515 metres quadrats de sòl venut d’aquest parc empresarial, el que suposa que el 93,80% de la superfície total de parc ja està adjudicada.

La parcel·la Z-3.3, de 13.153 metres quadrats de superfície, ha estat adjudicada a l’empresa Svan Trading, dedicada a el comerç a l’engròs d’electrodomèstics de gamma blanca, per un import de 1.223.229 euros.

Per la seva banda, la parcel·la I-9.3.1 ha estat adjudicada a l’empresa Lannutti, dedicada a el transport de vidre, per un import total de 632.424 euros. Aquesta empresa ja comptava amb dues parcel·les en Parc Sagunt, de manera que als terrenys adjudicats aquest dilluns, que ocupen una superfície 6.081 m2, caldrà sumar els 25.000 metres quadrats que ja posseïa la companyia al parc.

“Parc Sagunt s’ha consolidat com una oportunitat excepcional per a les companyies. Les empreses han vist ràpidament les possibilitats que s’obren a l’estar ubicades en ell, ja que està vertebrat per importants infraestructures viàries i ferroviàries que afavoreixen la intermodalitat amb el port de Sagunt” , ha indicat la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament i presidenta de Parc Sagunt, María José Mira.

El consell d’administració de Parc Sagunt té previst treure un nou plec de les parcel·les que queden per vendre, que ocupen una superfície de 114.444 metres quadrats i que suposen gairebé el 6,20% del terra de parc, el que evidencia l’èxit de el Projecte .

Parc Sagunt II

En paral·lel a aquest procés per acabar de vendre totes parcel·les de la fase I de Parc Sagunt, des del consell d’administració continuen les accions per a l’adquisició de terra de la segona fase de parc, Parc Sagunt II, el que suposa la compra d’una superfície de 5.600.000 metres quadrats.

A l’respecte, el consell d’administració ja havia fixat els preus màxims en funció de l’tipus d’aprofitament de cada sòl, i han començat les negociacions amb els propietaris amb l’objectiu de fomentar la compravenda de les parcel·les a través d’acords privats amb els mateixos garantint el pagament immediat, simplificant d’aquesta forma el projecte d’expropiació.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: