Oberta la convocatòria per al Premi-Beca José Iturbi a l’excel·lència acadèmica 2022/2023

L’alumnat que haja finalitzat els seus Ensenyaments Professionals en el Conservatori Municipal durant el curs 2022/2023 i que reunisca els requisits necessaris podrà presentar la seua candidatura per a optar al Premi-Beca José Iturbi al Millor Expedient Acadèmic per valor de 1.500,00 €. La data límit per a entregar les sol·licituds serà el dijous, 2 de novembre, aquest dia inclusivament.

Són tres els requisits a tindre en compte per a optar a aquest reconeixement: haver cursat en el Conservatori de Música José Iturbi els últims quatre cursos acadèmics, a comptar des d’aquesta convocatòria, excepte el cas excepcional de l’alumnat d’altes capacitats, que els haguera completats en un temps inferior a l’estipulat. Haver obtingut el Premi d’Honor Fi d’Ensenyaments Professionals en la seua especialitat. I, en cas de no haver-ho aconseguit, es valorarà la Menció d’Honor. En aquest sentit, els corresponents expedients acadèmics que consten en el mateix centre serviran per a acreditar els requisits esmentats. En aquest sentit, els corresponents expedients acadèmics que consten en el mateix centre serviran per a acreditar els requisits esmentats.

La documentació a presentar serà l’imprés de sol·licitud que es pot descarregar en l’apartat “Impresos” de la pàgina web de l’Ajuntament, al costat del certificat o autorització expressa de trobar-se al corrent del compliment de les obligacions tributàries i les corresponents declaracions responsables. El tràmit es pot realitzar tant de manera presencial, en les diferents oficines de registre i juntes municipals, així com de manera telemàtica, mitjançant la Seu Electrònica, on és publicada aquesta convocatòria, així com tots els passos a seguir.

Per a obtindre més informació es pot acudir al servei d’educació administrativa, situat en la C/ Amadeu de Savoia, 11. Pati B, planta baixa, en horari de 08.30 h a 14.30 h. També manar un correu a educacionadm@valencia.es. O bé, cridar al telèfon d’atenció 96 208 2149.

La comissió competent d’avaluar les candidatures serà la Junta Directiva del Conservatori Municipal, que tindrà en compte els criteris prèviament establits en la convocatòria. Aquests es basen en l’expedient acadèmic, per la qual cosa es valorarà de la següent manera: la nota mitjana, cada Premi d’Honor (10 punts) i cada Menció d’Honor (7 punts). La resolució serà publicada en el tauler d’edictes electrònic i en la web municipal en un termini màxim de sis mesos.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: