Noces i Mundial: qui guanya el partit?

El boom de casaments que s’ha viscut durant tot el 2022 ha fet que l’estacionalitat dels enllaços no hagi estat tan marcada durant aquest any. Moltes parelles espanyoles van marcar la data de casament més enllà dels mesos més demanats, que a Espanya solen ser setembre, juny, juliol i octubre, respectivament. En aquest sentit, el 7% de les parelles que celebren el casament el 2022 ho faran els dos últims mesos de l’any, segons dades de Bodas.net, web de referència al sector nupcial i que forma part del grup internacional The Knot Worldwide . En concret, 3 de cada 10 enllaços que se celebren en aquest període, ho faran durant el mundial. I és que, com a trets de la pròpia pel·lícula ‘La Gran Familia Espanyola’, prop de 10000 parelles celebraran el seu enllaç durant el Mundial de Futbol 2022, que se celebra del 20 de novembre al 18 de desembre. Bodas.net ha preguntat a les parelles que es casen durant el Mundial com viuran i faran coincidir les dues celebracions.

Així es viuran les noces que coincideixen amb el Mundial

Que Espanya vibra quan hi ha futbol és difícil de discutir. Però què hi ha quan dues celebracions d’alt nivell com són les noces i un mundial de futbol coincideixen i es cotitzen la popularitat? Segons una enquesta feta per Bodas.net a les parelles que es casen durant la celebració de la gran cita futbolística, només l’11% era conscient d’aquesta coincidència quan va marcar la data del casament. Tot i això, per a 7 de cada 10 això no els suposa un inconvenient i assenyalen que no els importa que el seu enllaç coincideixi amb el Mundial. Tant és així que l’11% té pensat preparar alguna cosa especial per compaginar tots dos esdeveniments i fer que tant ells mateixos com els convidats puguin gaudir de totes dues celebracions, sobretot si es tracta d’un partit important per a ells. Posar una pantalla, ambientar el banquet amb alguna decoració o disposar de pintacares són algunes de les opcions que els protagonistes poden incloure al seu gran dia.

Tot i això, i encara que l’11% confia que tot sortirà bé i es compaginarà de la millor manera, la majoria (56%) coincideix que el seu casament s’alça per sobre dels partits i afirmen que els seus convidats han d’entendre que és el seu dia i que el futbol passa a un segon pla. D’aquesta manera, sembla que les parelles espanyoles tenen clar: no hi ha res més important que celebrar l’amor.

Informació i Foto: Cristina Gonzalez

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: