L’Ajuntament de Xert recupera infraestructures, camins i accessos afectats per les darreres pluges i continua treballant sense descans

L’Ajuntament de Xert recupera infraestructures, camins i accessos afectats per les darreres pluges i continua treballant sense parar perquè els veïns recobrin la normalitat com més aviat millor.

L’alcaldessa de Xert, Susana Sanz, informa que les actuacions continuen a tot el territori municipal a causa dels greus efectes ocasionats per les pluges registrades fa una setmana a tota la localitat.

“Hem estat treballant durant tota la setmana per intentar recuperar com més aviat millor la normalitat al municipi, on els danys han estat nombrosos. Xert no ha viscut mai un temporal com el registrat”, indica l’alcaldessa, Susana Sanz.

“Durant tota la setmana la feina s’està centrant en la reparació de camins i accessos a finques així com en la reconstrucció de passos arrencats per l’aigua”, explica Sanz. A més, “també s’està treballant als edificis municipals, on la pluja ha causat danys de diferent consideració”, afegeix.

L’Ajuntament de Xert estudia declarar zona catastròfica el municipi després que durant el divendres 18 i el dissabte 19 de novembre s’acumulessin prop de 400 litres/metre quadrat en menys de 48 hores a la localitat. “Estem treballant colze a colze amb els veïns amb l’objectiu que Xert recuperi la normalitat el més ràpid possible”. “Estem realitzant una valoració del conjunt de danys ocasionats per la DANA i estem en contacte amb tots els veïns per avaluar els efectes dʻaquest temporal tant a nivell privat com públic”, explica Sanz.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: