NNGG reclama a PSOE recuperar els Rodalies que s’han eliminat

Els representants de Noves Generacions, amb el seu president Vicent Blay al capdavant, han realitzat un acte reivindicatiu avui a l’estació de Vinaròs per reclamar que es restableixin els trens rodalies que el PSOE ha eliminat. Després que el PP logara en un últim mandat triplicar les freqüències, amb dotze viatges d’anada i dotze de tornada cada dia entre Vinaròs i Castelló, el PSOE els ha eliminat.

Per Blay “aquesta retallada representa les polítiques de l’PSOE que sempre castiga la província de Castelló” ja que elimina freqüències i aïlla el nord de la província en les connexions ferroviàries entre Vinaròs i Castelló-València. “Els primers a denunciar aquestes retallades han estat els estudiants de l’UJI que es veuen obligats a llogar un pis per no poder anar i venir amb tren, però afecta tota la societat i, sobretot, afecta les oportunitats de tota la província “.

Blay ha estat acompanyat dels regidors de PP de Vinaròs, així com representants de NNGG de diverses localitats de la província per denunciar aquestes retallades “i demanem a Govern que recuperi les freqüències que han tret i que tants anys ha costat que es posessin en marxa “.

Tal com ha explicat Vicent Blay, “va ser el Govern de el Partit Popular qui va triplicar les freqüències de rodalies, passant de quatre a el dia 12 entre Vinaròs i Castelló”. Per a això, el ministre De la Serna va aprovar al Consell de Ministres una nova Obligació de Servei Públic que incloïa a l’Maestrat.

No obstant això, el PSOE a l’arribar a el Govern i aprofitant la pandèmia ha eliminat freqüències entre Vinaròs i Castelló i entre Castelló i València, ha eliminat l’AVE a Castelló que també va portar el Govern de l’PP, ha cancel·lat el projecte per acabar l’autovia de la Mediterrània a Castelló … “és una llàstima que sempre que a Madrid governi el PSOE es castigui una província amb tant potencial i futur com és Castelló”.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: