Nico González (jugador del Valencia CF) “Mestalla és clau i ha de ser el nostre fortí”

Nico González ja està recuperat de la lesió patida el 31 de desembre passat en el partit contra el Vila-real CF que el va obligar a passar pel quiròfan. Dos mesos després de la intervenció, el centrecampista gallec està en condicions de tornar a competir i vol ajudar l’equip des d’aquest mateix dissabte. En la seva intervenció a L’Informatiu de VCF Media, Nico ha explicat com ha estat la seva feina per retallar terminis en el seu procés de recuperació i ha destacat la importància de Mestalla per sumar els tres punts davant del CA Osasuna.

A punt per a l’acció

Estic molt content per tornar a estar llest. Tinc moltes ganes. Han estat un parell de mesos durs, però el moment ja ha arribat i n’estic molt feliç. Porto entrenant amb el grup des de la setmana passat i estic content pel ritme que vaig tenint. No tinc molèsties.

Abans del previst

Dijous passat es van fer 8 setmanes de l’operació. Hem avançat la tornada algunes setmanes i ho ha anat tot molt bé.

Treball dur

Les primeres setmanes era més complicat. Me’n vaig anar a la Corunya per estar amb la meva família i desconnectar mentalment. A partir d?aquí, em vaig fixar la idea de fer doble sessió de dilluns a dissabte totes les setmanes. I això ho he notat en tornar a trepitjar el camp i trobar-me bé. És la diferència per estar al màxim des del primer moment. Només porto uns entrenaments, però m’estic trobant amb ritme.

A prop de la meta

Aquests moments en què estàs parat algunes setmanes t’ajuden a créixer molt. Hi ha moments importants post operació en què has de mentalitzar-te que no pots ajudar l’equip i fixar-te terminis per tornar. Jo em vaig marcar aquesta setmana com a objectiu i sempre anava treballant per aconseguir-ho.

Empenta necessària

No puc veure gaire la meva família i el post operatori em va ajudar molt per estar amb ells i agafar forces.

Bota ortopèdica

Em va fer molt de gust portar la bota ortopèdica per no haver d’anar amb crosses. Però els darrers dies, quan veia que ja podia caminar, em costava haver de seguir amb ella. Però va ser millor que haver d’anar amb crosses.

Màxima implicació

Els serveis mèdics han treballat moltíssim. Cal agrair tota la implicació que han tingut per adaptar-se i ajudar al màxim.

Per jugar

Estic al 100%. Avui ho parlava amb el míster. Avui m’he trobat molt més ràpid i lleuger i amb més ritme. Cada dia es va notant molt.

Baralla

M’ha explicat la nova idea que tenim. És a sobre. Tots els entrenaments em va preguntant. És important adaptar-me a la nova idea i agafar ritme. El primer dia que va arribar, que jo estava fent recuperació, em va dir que havien coincidit. El meu pare recordava un partit a Riazor en què el cobria Baraja.

Equip + Mestalla

Evidentment, és una situació molt complicada, però l?equip està notant el canvi. Crec que el José i jo aportarem moltíssim des d’aquest partit. També és molt important que Mestalla ajudi molt i que Mestalla empenta. El darrer partit es va notar que és molt important.

El nostre fortí

Mestalla ha d’estrènyer moltíssim com ho fa sempre. Quan l’equip està al màxim, Mestalla està més. Som un equip que, malgrat la nostra situació, podem guanyar qualsevol. Qualsevol equip que vingui a Mestalla ha de patir per treure’n un punt. Mestalla és clau i ha de ser el nostre fortí.

Canvi davant la Reial Societat

La situació de tants partits sense guanyar abans era complicada. Guanyar aquest partit ens va donar confiança i ens va permetre veure el camí que cal seguir. Si seguim amb aquesta idea, traurem molts més partits, segur.

Patint des de fora

Els partits que no jugava em quedaven sense ungles. És un patiment i em costava més dormir que quan jugo.

Ajudar el València CF

L’objectiu personal ha de ser sempre millorar de mica en mica. Però l’objectiu és col·lectiu. Hem de guanyar dissabte. El meu objectiu principal és que el València CF surti d’aquesta situació i ajudar l’equip tant com pugui.

Final a final

Cada partit és una final. Si guanyem aquest cap de setmana, segurament sortim del descens. És important mentalment, ja que jugues amb més confiança quan ets fora. Cada partit és clau.

Tornada a Mestalla

He tingut moltíssimes ganes de tornar durant tot el procés. Encara no m’ho crec del tot. Vull tornar a ser a Mestalla jugant. Estic en procés d’assimilar que ja estic amb l’equip. Els partits són una situació totalment diferent. No podeu simular en un entrenament les sensacions del partit i el moment clau és dissabte.

Factor Mestalla

És molt important emfatitzar que Mestalla empenta. Nosaltres ho donarem tot, segur.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: