Monica Oltra rep a representants de la residència de l’IVASS ‘Caixa Ontinyent’ de Xàtiva

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha rebut a representants de la residència ‘Caixa Ontinyent’ de Xàtiva, que han estat acompanyats pel director general de l’Institut Valencià d’Acció Social i Sanitària (IVASS), Ángel Bonafé.

Durant l’encontre, han informat a la vicepresidenta sobre el treball que realitzen en aquest centre, destinat a atendre i millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional intel·lectual de grau II i III; així mateix, li han fet lliurament d’algunes postals nadalenques realitzades pels usuaris i usuàries.

El centre, construït amb els fons procedents de la Generalitat, l’Obra Social de Caixa Ontinyent i l’Ajuntament de Xàtiva, està destinat a servir com a habitatge estable i comú a persones amb necessitats de suport generalitzat i assistència integral en el desenvolupament de les seues activitats bàsiques de la vida diària, i presta servei a 40 usuaris i usuàries en règim d’internat.

Per a açò compta amb una plantilla de 41 professionals, entre els quals es troben dos diplomats en Infermeria i un fisioterapeuta per a atendre l’àrea mèdic-sanitària; una psicòloga i un monitor d’oci i temps lliure en l’àrea Psicopedagògica; una treballadora social en l’Àrea Social i 24 treballadors i treballadores cuidadors en l’Àrea de Residència.

Després de la reunió celebrada en la seu de la Vicepresidència del Consell, han visitat les escenes del Betlem Monumental, realitzat i instal·lat per l’artista valencià Pedro Ródenas i l’Associació de Betlenistes de València, situades en el pati del Palau del Català de Valeriola, que corresponen a Natzaret.

Aquest betlem monumental compte també amb escenografies repartides entre el Palau de la Generalitat (betlem) i el Palau dels Borja i de Benicarló, seu de Les Corts Valencianes, on està la referida a la Fugida a Egipte.

 

Informació i Foto: http://www.gva.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: