Miguel Barrachina: “La transparència és una de les característiques fonamentals del Consell de Mazón”

El sindic del GPP, Miguel Barrachina ha afirmat avui que “la transparència és una de les característiques fonamentals del Consell de Carlos Mazón. Així ho està demostrant cada dia el president que està complint les principals propostes del seu programa de govern i del seu compromís amb els valencians”.

Es tracta d’un Consell compromès amb la Comunitat Valenciana i enganxat al carrer. Sap de les grans necessitats dels valencians i només treballa per aportar solucions tan ràpidament com sigui possible. Carlos Mazón es va comprometre a abaixar impostos i així ho està fent, es va comprometre a reduir el greix polític de l’administració pública i així ho està fent”.

Barrachina davant les crítiques de Compromís ha assegurat que “els canvis que recentment s’han produït als titulars de les Conselleries i altres òrgans del Consell, a conseqüència del canvi de govern, han provocat una reestructuració de la web on s’han de publicar les agendes de els alts càrrecs i la resta d’exigències de la Llei 1/2022 de 13 d’abril de Transparència i Bon Govern de la Comunitat Valenciana”.

El síndic del GPP ha recordat que “com en tots els canvis cal un temps d’adaptació i de feines de donar d’alta als nous usuaris de les eines, com és el cas dels nomenaments del nou personal de secretaria al servei dels alts càrrecs públics del Consell”.

En aquest sentit, Barrachina ha explicat que “l’important és que aquesta circumstància dʻadaptació no ha impedit que el nou Consell hagi pogut començar a treballar de manera responsable per posar-se al dia de tots els assumptes com més aviat millor pel bé dels valencians” .

El dirigent popular ha recordat al senyor Baldoví que “en aquest Consell que el President despatxi de manera habitual amb els seus consellers no és notícia, tal com sí que passava a l’anterior Consell on el normal era que no hi hagués comunicació i com es noticiable reuniran els consellers amb el president”.

A més, Barrachina ha afirmat que “resulta còmic que Compromís demana transparència al Consell quan s’estan ultimant els nomenaments i són ells que s’han dedicat en les darreres dates a barallar-se, amb molta transparència en lloc de treballar pels valencians. I a Baldoví se li ha oblidat que quan el seu partit dirigia la Conselleria d’Igualtat era el Síndic de Greuges qui els retreia la manca de transparència en la gestió de menors”.

Finalment, Miguel Barrachina ha recordat que “és un compromís del Consell de Mazón reduir la burocràcia per fer més accessible lʻadministració als ciutadans ia les empreses i no allargar els tràmits administratius”.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: