El PP de Benassal tendeix la mà a l’alcaldia per garantir l’arribada de subvencions

El Partit Popular de Benassal ha estès la mà a l’alcaldessa que governa en minoria per garantir l’aprofitament de les subvencions que el govern del PP anterior va sol·licitar durant la seva etapa. Així ho ha manifestat la portaveu del PP a Benassal, Marta Pitarch, que a l’últim ple va sol·licitar informació detallada de cadascuna de les obres que va promoure el PP durant el seu govern “amb l’objectiu que el nostre poble guanyi”.

Tal com ha relatat Pitarch, el PP va deixar adjudicades les obres de restauració de la coberta del Convent de les Monges després d’obtenir una subvenció de 150.000 euros d’un projecte que puja a 500.000 euros. “Aquest projecte ha de continuar amb la subvenció que sol·licitem del Pla Conviure i l’ajut que hem reclamat del Ministeri de Turisme per obtenir un milió dʻeuros que posessin en valor aquest patrimoni viu del nostre poble”.

Totes dues tramitacions segueixen pendents de ser resoltes “i la nostra intenció és conèixer el detall del tràmit ja que el que Benassal necessita són els fons que ens permetin recuperar i posar en valor aquest edifici tan emblemàtic per a tots els veïns”.

D´altra banda, “deixem adjudicada l’obra del gimnàs i el termini de finalització del projecte culmina al novembre. Volem que s’executi l’obra i que es compleixin els terminis establerts. Perquè de retardar-se o patir qualsevol incidència, tots perdríem”.

Finalment, Pitarch recorda que el PP també va sol·licitar una subvenció per instal·lar un punt net que donés servei a l’àrea d’autocaravanes de la localitat. “Igual que en el cas del gimnàs, el projecte ha d’estar executat al novembre i el problema és que les obres encara no han arrencat”.

Des del PP, “volem el millor per a Benassal i per això oferim la nostra ajuda i feina a l’alcaldessa”. “L’objectiu es diu Benassal i assolir el millor per al nostre poble no hauria de crear diferències”. Per això, “tornem a oferir la nostra capacitat de treball i experiència perquè tots plegats serem més forts”.

Informació i Foto: PP Benassal

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: