Metrovalencia aplicarà durant el mes d’agost l’horari d’estiu

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) aplicarà durant el mes d’agost, en les línies de metro de València, l’horari d’estiu. Aquest nou calendari de servei finalitzarà el proper 31 d’agost. A partir del 1 de setembre es recuperarà el servei habitual de la resta de l’any.

Durant el mes d’agost, l’horari de dilluns a dissabte correspondrà a el d’un dissabte, com en estius anteriors, mantenint-se igualment els horaris de diumenges i festius.

El servei de tramvia ja va iniciar el passat dia 15 de juny el seu horari d’estiu, que coincideix amb els laborables no lectius, a l’estar tancats els centres educatius i universitaris.

Aquest any per primera vegada, i com a mesura afegida a les que s’han posat en servei com a conseqüència de la crisi sanitària, s’han mantingut durant el mes de juliol els horaris laborables de dilluns a divendres de metro de València, fins a les 15 hores aproximadament . Aquesta decisió ha permès augmentar en un 22,37% les circulacions i freqüències que s’han ofert al juliol pel que fa a el mateix mes de l’any passat.

Pel que fa a el servei nocturn de cap de setmana denominat “A la Lluna de Metrovalencia” segueix suspès fins a nou avís, a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Els horaris es poden consultar a les estacions de la xarxa de Metrovalencia, a la pàgina web consultar aquí i al telèfon gratuït d’informació i Atenció a l’Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i facebook / metrovalencia. FGV.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: