Metrovalencia reobre els Punts del Client de Amistat-Casa de la Salut, Marítim-Serradora i Torrent Avinguda

Metrovalencia ha reobert avui els Punts del Client de Amistat-Casa de la Salut, Marítim-Serradora i Torrent Avinguda de Metrovalencia, de manera que els deu centres en què s’atén presencialment als usuaris en la província de València es troben ja operatius després finalitzar l’horari d’estiu.

L’Espai del Client de Xàtiva obrirà de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres i de 10 a 13.50 i 16 a 19.50 hores els dissabtes i festius. L’Espai de Colom atendrà de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres, romanent tancat els dissabtes i festius.

El Centre d’Atenció del Client d’Aeroport estarà operatiu de 7.15 a 22 hores tots els dies, i el Centre de Benimaclet farà el mateix de 7 a 21.30 hores de dilluns a divendres, romanent tancat els dissabtes i festius.

Quant als Punt de l’Client, Empalme estarà disponible de 8 a 20 hores tots els dies de la setmana, i els de Mislata, Àngel Guimerà, Amistat-Casa de la Salut, Marítim-Serradora i Torrent Avinguda ho faran de 8 a 20 hores de dilluns a divendres, estant tancats els dissabtes i festius.

Tots els recintes d’atenció a client comptaran amb mampares de separació i es recorda l’ús obligatori de màscara per fer consultes.

Per a més informació, es recomana als usuaris que s’informin al telèfon gratuït 900 461 046, consulteu la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es) o estableixin comunicació a través de les xarxes socials de Facebook (facebook.com/metrovalencia .fgv) i twitter (@metrovalencia).

Motius de les visites

Els centres reben a clients que necessiten informació, però també als que tramiten les targetes personalitzades mensuals, anuals o de la targeta moneder Tuin, Gent Major, Famílies Nombroses i de Mobilitat.

L’atenció presencial es centra, en primer lloc, en la informació general, sobretot qüestions relacionades amb les tarifes, peatge, horaris i itineraris. Després se situen la gestió de targetes i les incidències que afecten el suport sense contacte.

Els motius de les visites varien notablement en el Centre d’Aeroport, per la seva singular ubicació. En aquest cas, la informació se centra en la localització d’hotels i en els itineraris d’interès turístic. Moltes d’aquestes visites s’atenen en anglès, italià i francès.

Espai de l’Client

Els Centres d’Atenció d’el Client s’estan reconvertint progressivament a Espais de l’Client. Ja ho han fet Colom i Xàtiva i, en un futur, ho faran Aeroport i Benimaclet en Metrovalencia, així com en TRAM d’Alacant.

Aquests recintes sintetitzen i avancen el nou concepte d’oficines d’atenció a el client que FGV comença a posar en marxa. Són un lloc d’interrelació entre client i empresa, atès per personal específic, i una àrea on es puguin usar els serveis que s’ofereixen, el disseny de l’espai segueix els criteris sobre accessibilitat universal establerts en el Pla d’Accessibilitat de FGV.

El nou Espai de l’Client, a més de les tasques que es realitzen a la resta de Centres d’Atenció, està orientat a la relació amb l’empresa (per exemple, hi ha habilitada una zona de reunions) i fins i tot disposa de zona Wi-Fi, àrea de descans, la possibilitat de recàrrega de el mòbil i connexió per a tauletes o portàtils.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: