Metrovalència modifica el servei del tramvia amb motiu de la Setmana Santa Marinera de València

Metrovalència modificarà a partir del dia 5 d’abril els horaris dels tramvies de les línies L-8 (Marítim-Neptú) i L-6 (Marítim-Tossal del Rei) amb motiu de la celebració de la tradicional Setmana Santa Marinera de la capital del Túria.

En concret, i per no interferir en el pas de les processons que seran seguides per milers de persones, un cop acabades les restriccions per la pandèmia, s’interromp el servei entre les parades de Marítim i Neptú i entre Marítim i Canyamelar mentre duri aquesta celebració religiosa.

El dia 6, Dijous Sant, els trams sense servei esmentats no tindran circulacions entre les 19.30 i les 22.30 hores, i, a partir d’aquest moment, es restabliran els horaris habituals.

El dia 7, Divendres Sant, s’interrompran també els esmentats trams de les Línies 6 i 8 del tramvia, des de les 19 hores fins a la finalització del servei, atès que és a l’esmentada franja horària quan es desenvoluparan els actes més importants de la Setmana Santa Marinera i que s’estenen fins a la matinada.

El dia 9 d’abril, Diumenge de Resurrecció, les línies L-8 i L-6 tindran el servei interromput en les parades esmentades des de les 12.00 fins a les 16.00 hores, quan se celebra la Rua de Resurrecció, amb la qual es donen per conclosos els actes públics de la Setmana Santa Marinera. A partir de la dita hora de la tarda, la normalitat horària i de trajectes es restablirà fins a finalitzar el servei habitual.

Els horaris es poden consultar a la pàgina web de metrovalència i al telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia, a facebook/metrovalencia.fgv ia l’app oficial de Metrovalencia.

Servei ordinari a Pasqua

D’altra banda, els dies laborables de la setmana de Pasqua, 11, 12, 13 i 14 d’abril, el metro oferirà als usuaris servei ordinari encara que no hi hagi classes a col·legis, instituts i universitats. Així, hi haurà el mateix nombre de trens i freqüències per als desplaçaments per la capital i l’àrea metropolitana que un dia feiner normal.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: