Metrovalència facilita els desplaçaments amb tramvia a Fira València amb motiu de Gastrònoma i els exàmens de valencià i Funció Pública

Ferrocarrils Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà del 6 al 9 de novembre els desplaçaments a Fira València a la Línia 4 del tramvia de Metrovalència, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat per a les persones que acudeixin durant aquest cap de setmana als diferents exàmens i esdeveniments programats al recinte firal.

D’aquesta manera, el dissabte es farà l’examen oral de C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià; també el dissabte es procedirà a la convocatòria del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública de processos selectius per a l’Administració General de l’Estat (AGE); i de diumenge a dimarts se celebrarà la Fira Gastronòmica de la Mediterrània (Gastrònoma).

Durant la celebració de les diferents activitats, el servei de tramvia funcionarà a tota la línia amb una freqüència de pas entre 30 i 40 minuts el dissabte i diumenge, i de 20 minuts el dilluns i el dimarts, sempre entre les 6 hores i les 22 hores.

El dissabte dia 6, els primers tramvies de Doctor Lluch cap a Fira sortiran a les 6.00, 6.40 i 7.20 hores, mentre que els darrers de la jornada des de Fira partiran a les 21.34, 22.09 i 22.19 hores.

El diumenge dia 7, les primeres circulacions des de Doctor Lluch partiran a les 7.20, 8.00, 8.40 i 9.40 hores i les darreres des de Fira ho faran a les 21.04, 21.34, 22.09 i 22.19 hores.

Dilluns dia 8 i dimarts dia 9, els primers tramvies des de Serrería sortiran a les 6 i les 6.17 hores, mentre que des de Doctor Lluch ho faran a les 6.30, 6.50 i 7.09 hores. Des de Fira, els darrers serveis seran a les 21.40, 22.00 i 22.19 hores.

Per tal d’agilitzar el servei, tots els tramvies que facin el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran al rètol de destinació ubicat a la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir al velòdrom, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalencia.

Tots aquells usuaris que vulguin ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden trucar al telèfon 900 46 10 46 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible a la pàgina web de Metrovalencia (consulteu aquí) ia les xarxes socials @metrovalencia ia facebook/metrovalencia.fgv

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: