Més de vint activitats entre presentacions de llibres, teatre i música per a la Fira de el Llibre 2021 de Borriana

Els propers dies 21, 22 i 23 d’octubre se celebrarà una nova edició de la Fira del Llibre al CMC la Mercè i els seus voltants, després de no poder celebrar-se l’edició de 2020

Totes les activitats i actuacions seran gratuïtes i estaran adaptades a la normativa sanitària vigent en el moment de la seva celebració

En l’apartat de presentació de llibres, la nova Fira de l’Llibre comptarà amb fins a dinou autores i autors que presentaran les seves obres

Torna la Fira de el Llibre a Borriana els propers dies 21, 22 i 23 d’octubre, organitzada per l’Ajuntament al CMC la Mercè i els seus voltants amb més de vint activitats, entre presentacions de llibres, actuacions teatre i música, després de no haver pogut celebrar l’edició de 2020 a causa de la pandèmia provocada pel coronavirus. Totes les activitats seran gratuïtes i estaran adaptades a la normativa sanitària vigent en el moment de la celebració.

En aquesta edició programada per la Regidoria de Cultura participaran la Biblioteca Pública Municipal, el Servei d’Atenció a l’Desenvolupament Infantil (ADI), Copiplus, l’Editorial Dylar, La llibreta i la Llibreria Martí.

En l’apartat de presentació de llibres, es comptarà amb fins a dinou autores i autors que presentaran les seves obres. Entre ells cal destacar a Pere Cifuentes, Joan Verdegal, Josep Usó Mañanós, Joan Garí, Joan Antoni Vicent, Joan Pla, Octavi Monsonís, Carme Rufino, Modest Barrera, Ana Vernia, Luis Aleixandre, Jandro Ibañez, Tomás Martínez Romero, Elena Fornàs, Pepe Llopis Manchón, Gemma Asín, Joan Gaspar Nebot, Xavier Constant i Juan José Lloret.

Les presentacions es realitzaran el dijous de 17:30 a 20h, divendres de 17h a 20h i el dissabte de 10.30h a 13.30hi de 17h a 20h.

Pel que fa a les casetes de les llibreries, obriran el dijous 21 i el divendres 22 de 17h a 20h i el dissabte 23 de 10.30ha 13.30hi de 17h a 20h, mentre que dijous dia 21 a les 16h ia les 20h es realitzaran visites guiades a la Biblioteca Pública Municipal.

A més, s’han programat diverses activitats de dinamització com jocs i animació infantil durant l’horari d’obertura de les casetes. Així, el dijous dia 21 a les 18h el grup Avalot Cultural representarà Les rondalles d’Enric Valor.

Divendres dia 22 a partir de les 18h la fira té previst l’actuació de la companyia de dansa contemporània Cienfuegos amb l’espectacle En xandall … que es realitzarà en diferents ubicacions de la plaça de la Mercè i comptarà amb la col·laboració de l’alumnat de dansa de l’Escola Municipal de dansa de el Centre de les Arts Rafel Martí de Viciana.

Finalment, el dissabte dia 23 a les 18 h, a les rodalies de l’CMC la Mercè, tindrà lloc l’actuació del grup de rock per a nenes i nens Ramonets.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: