Més de 500 nens de tot Espanya participen al XLVI Circuit Alacantí de Tennis que impulsa la Diputació d’Alacant

La Diputació d’Alacant col·labora un any més en l’organització i la difusió del Circuit Alacantí de Tennis, un important esdeveniment esportiu que durant les properes setmanes reunirà a la província més de 500 nens i nenes de tot Espanya.

El diputat d’Esports, Bernabé Cano, ha donat a conèixer aquest matí, juntament amb la delegada a la província de la Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, Digna Peinado, tots els detalls d’aquest campionat, que es disputaran a quinze clubs de la província i que s’ha convertit en un dels més longeus i significatius del territori nacional a la seva categoria. L’acte també ha comptat amb les intervencions del president i del director del Circuit, Juan Rafael Guijarro i Pedro Muñoz, respectivament.

“Des de la Diputació d’Alacant som conscients de la importància de donar suport a aquest tipus de propostes que ens permeten donar suport a les joves promeses i promocionar la nostra província, els nostres clubs i les nostres instal·lacions esportives”, ha assenyalat Cano, que ha explicat, així mateix, que aquests esdeveniments “porten associat un important retorn econòmic per als municipis, ja que els tennistes que es desplacen des de fora solen pernoctar aquí”.

En aquesta XLVI edició, que consta de tres fases dividides per categories, hi participen nois i noies d’entre 8 i 20 anys procedents, principalment, de la Comunitat Valenciana, així com de Múrcia, Castella-la Manxa, Andalusia i fins i tot d’altres països. Es tracta d´una competició d´alt nivell per als més joves, molt valorada per tècnics i jugadors. A més, a través d’aquesta prova, avantsala del món professional, es recolza l’assoliment d’objectius per part d’esportistes, entrenadors i clubs, alhora que també s’estrenyen les relacions entre ells.

El campionat, que ha arrencat aquest cap de setmana, conclourà amb un Màster Final que es disputarà del 8 al 10 de desembre al Club de Tennis Asprillas Elx.

En aquest sentit, els responsables del circuit han explicat que entre els objectius del projecte hi ha el recolzament del tennis base i vertebrar-lo per tota la geografia alacantina, des del nord fins al sud. Així mateix, han destacat la gran acollida que ha tingut aquest any la categoria benjamí, on hi ha fins a un 35% més d’inscrits respecte a l’edició anterior, “cosa que posa de manifest que el futur d’aquesta disciplina és molt viu”, ha manifestat Pedro Muñoz.

La Diputació d’Alacant col·labora des de fa més de quaranta anys a impulsar aquesta competició de la qual han sortit figures de reconegut prestigi internacional com Carlos Alcaraz, Juan Carlos Ferrero, David Ferrer o Tita Torró.

Digna Peinado ha agraït el suport de la institució a aquest circuit “que és un orgull per a la nostra província i que ha esdevingut un referent al nostre país”.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d