Més de 400 persones de la província de Castelló es beneficiaran de el pla extraordinari d’ocupació COVID-19 de Labora

Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha publicat a la seva pàgina web el llistat de les entitats locals que han estat beneficiàries de el pla extraordinari d’ocupació COVID-19.

A la província de Castelló, aquest ajut permetrà que al voltant 400 persones majors de 30 anys puguin obtenir una oportunitat laboral en el seu ajuntament.

Les entitats locals que han rebut una major subvenció han estat la Vall d’Uixó, Onda, Benicarló, Borriana i Vila-real, el que permetrà donar feina a una mitjana de 20 persones en aquestes localitats.

Així mateix, localitats com Almassora i Benicàssim podran crear uns 10 llocs de treball a cada municipi. Altura, Betxí, Nules i Orpesa de Mar podran generar al voltant de 5 contractacions cadascun.

En total, Labora concedirà 4.159.541,04 euros a repartir entre 123 municipis castellonencs, que oferiran contractes amb una durada mínima de 6 mesos per a la realització d’actuacions de prevenció, informació i logística vinculades a la lluita contra la COVID-19.

Es poden acollir a aquestes ajudes els que hagin perdut la feina a causa de la situació sobrevinguda de la pandèmia i s’hagin inscrit com a demandants d’ocupació en Labora a partir de l’14 de març de 2020. Per a això, podran consultar el llistat d’ajuntaments beneficiaris dels ajuts i incloure en la seva demanda el codi d’ocupació dels perfils demandats. Després d’un sondeig previ, Labora enviarà els perfils preseleccionats a cada entitat local, la qual s’encarregarà de fer la selecció final.

Aquest pla forma part d’el programa Avalem Experiència, una iniciativa posada en marxa per la Conselleria d’Economia Sostenible per millorar l’ocupabilitat de les persones majors de 30 anys i proporcionar-los una inserció laboral digna.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: