Més de 200 persones se sumen a la Candidatura per l’UJI que dona suport a la reelecció d’Eva Alcón com a rectora

Candidatura per l’UJI, el grup que dona suport a la reelecció d’Eva Alcón com a rectora de la Universitat Jaume I, suma més de 200 persones en una llista que combina experiència amb renovació, pluralitat d’àmbits i representa a tots els centres de la Universitat.

Amb la voluntat de continuar transformant la Universitat, Candidatura per l’UJI ja treballa un esborrany de programa electoral que, posteriorment, s’obrirà a tota la comunitat universitària. Aquest document de partida s’ha elaborat des de l’escolta activa a les necessitats de la comunitat universitària i de processos participatius previs que ara s’enriquiran amb els suggeriments i propostes que arriben.

La proposta sobre la qual treballa Candidatura per l’UJI s’articula al voltant de sis eixos estratègics: persones (estudiantat, PAS i PDI); formació i estudis; generació de coneixement, transferència i innovació; igualtat, responsabilitat social i compromís cultural i lingüístic; internacionalització i, per últim, governança, recursos i sostenibilitat.

Alcón, que opta a la reelecció com a rectora de l’UJI en la convocatòria electoral que se celebrarà el pròxim 11 de maig, destaca que «l’objectiu és presentar un programa compartit, ajustat a les necessitats presents i de futur de l’UJI i amb vocació de millora constant que no seria possible sense el suport d’un equip compromés i amb voluntat de sumar». Per això, ha agraït a totes les persones que s’han integrat en Candidatura per l’UJI «el seu compromís institucional, la seua capacitat de treball i la seua generositat. Un equip de persones on es combina l’experiència i renovació i que representa la pluralitat i les diferents sensibilitats de la comunitat universitària».

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: