Més de 2.500 persones donen la benvinguda a l’exposició Etruscos durant els primers tres dies d’exhibició

L’exposició ‘Etruscos. L’alba de Roma ‘del Museu Arqueològic de la Diputació d’Alacant (MARQ) ha rebut més de 2.500 visites en les tres primeres jornades de portes obertes celebrades aquest darrer cap de setmana.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha agraït “la bona acollida de la mostra internacional, que des del primer dia ha generat gran interès i expectació entre el públic d’Alacant i entre els nostres visitants. És una satisfacció comprovar la resposta a iniciatives culturals de qualitat com aquesta “.

A partir de demà, 31 d’agost, comencen les visites amb reserva anticipada a aquesta exposició, que romandrà en el MARQ fins al 12 de desembre. Es pot accedir de manera individual, per al que també es recomana reserva prèvia, o en grups guiats de fins a 15 persones, la visita hauran de concertar prèviament. Per preservar la seguretat de tots els visitants, s’ha establert un aforament màxim de 45 persones per sala, amb les distàncies i itineraris marcats i l’ús obligatori de màscara. Les visites es poden formalitzar al web de l’MARQ oa l’enllaç https://www.marqalicante.com/etruscos/.

La col·lecció d’art etrusc està composta per més de 150 peces originals cedides per a la mostra pels museus Arqueològic de Florència i Guarnacci de Volterra. És la major mostra monogràfica sobre els Etruscs exhibida a Espanya en l’última dècada. En el recorregut per les tres sales que acullen l’exposició es mostren peces representatives de les més importants excavacions de l’antiga Etrúria amb què es recorre la història de la cultura etrusca des dels seus orígens al segle IX a.C. fins a la seva gradual absorció pels romans al segle I a.C.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: