Més de 1.000 persones alacantines aturades per la COVID-19 es veuran beneficiades pel pla extraordinari d’ocupació de Labora

Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, ha publicat a la seva pàgina web el llistat de les entitats locals que han estat beneficiàries de el Pla Extraordinari d’Ocupació ECOVID 2020.

El Pla Extraordinari d’Ocupació ECOVID 2020 creat per Labora permetrà que al voltant de 1159 persones de la província d’Alacant puguin reincorporar-se a l’mercat laboral. Les persones que resultin beneficiàries podran gaudir d’un lloc de treball durant un mínim de 6 mesos a jornada completa. Les entitats locals seran les encarregades de realitzar les contractacions i executar els projectes que considerin necessaris.

Cadascuna de les entitats beneficiàries han d’establir les ocupacions sol·licitades. A continuació, Labora realitzarà una preselecció de candidats, prioritzant aquelles persones inscrites com a aturades a partir de l’14 de març, que compleixin amb els requisits de les ocupacions sol·licitades.

Els destinataris i destinatàries d’aquest pla extraordinari d’ocupació són les persones aturades, de al menys 30 anys, que hagin perdut la seva anterior feina a causa de la COVID-19 i que figurin inscrites com a demandants d’ocupació en Labora des del 14 d’octubre de 2020.

Aquest pla extraordinari d’ocupació forma part de el programa Avalem Experiència. Es tracta d’una iniciativa extraordinària que s’ha posat en marxa per la Conselleria d’Economia Sostenible per donar suport a la inserció laboral de les persones majors de 30 anys.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: