El PP reclama una Diputació de Castelló que blindi l’interior amb més inversió i menys anuncis

El Alcaldes i portaveus el partit judicial de Sogorb van traslladar ahir a l’portaveu i presidenta de el Grup Popular a la Diputació, Vicent Sales i Elena Vicente-Ruiz, la necessitat de “comptar amb una Diputació que inverteixi més i anunciï menys”. “Estan fent publicitat d’uns ajuts que van anunciar fa quatre mesos i que encara avui no hem cobrat. Més ens valdria que es posessin a treballar i injectessin fons als ajuntaments que, com és el cas de l’Palància són molt limitats “.

La reunió, celebrada a la seu d’Altura, va comptar amb la presència de el president de l’PPCS, Miguel Barrachina, qui va reivindicar “les polítiques liberals per garantir el futur de la província enfront de la desacceleració i la crisi que alimenta l’esquerra”. “La Diputació hauria de seguir sent la institució útil, a el servei de les famílies, que durant tants anys garantim a la província. Lamentablement avui, s’ha convertit en una sucursal bancària dels interessos polítics de el president de Consell, Ximo Puig “, va mantenir Sales.

La necessitat de crear un pla integral de sendes i camins que posi en valor les comunicacions dels pobles de l’interior, així com la urgència d’invertir en la posada en valor de el patrimoni local, amb les muralles de Sogorb, la Cartoixa de Vall de Crist a Altura o el castell de Castellnovo, entre d’altres, van ser algunes de les demandes exposades a la reunió.

Així mateix, la inversió en matèria educativa per garantir l’atenció als escolars, així com el finançament de l’conservatori de música, que financen els veïns de Sogorb de les seves butxaques, van ser al costat de la demanda d’unitats de respir i reforç dels Serveis Socials altres qüestions abordades a la reunió.

“Els alcaldes i portaveus sou la garantia per a milers de famílies de la feina i l’esforç per aconseguir benestar i qualitat de vida per als veïns”, ha considerat el portaveu de l’PP a Diputació. “I l’objectiu és que PSOE i Compromís siguin capaços d’escoltar aquestes demandes i contemplar mesures que atenguin aquestes necessitats. En definitiva, que exerceixin d’institució útil a el servei de la província, no a l’servei d’unes sigles polítiques “.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: